Sinergija 21

Svaka delatnost i industrija se intenzivno transformišu. Izmenjena slika stvarnosti otvara pregršt novih perspektiva a mnoge od njih su digitalne: oslonjene na inovacije i veštine primene novih tehnologija i znanja. Kako da u tim perspektivama prepoznamo nove iskre koje mogu da podstaknu dalji razvoj, jesmo li i sami spremni da sebe i svoje društvo vidimo kao centar stvaranja usluga, proizvoda i novih načina rada u širem regionu? Šta je potrebno da se Srbija razvija kao digital hotspot? Interno, kroz digitalizaciju drustva i ekonomije; regionalno i svetski kroz razvoj konkurentnosti, ponude i mogućnosti.

Sinergija 21 i ove godine iz digitalnih okvira nastavlja da se bavi ovim važnim pitanjima, želeći da osvetli upravo one oblasti koje čitavom društvu omogućuju dugoročni boljitak, da na široj pozornici nove stvarnosti reflektor usmeri na digitalna i hibridna rešenja sa kapacitetom da brišu granice i uvećavaju mogućnosti.

Datum i format konferencije

Nakon velikog interesovanja i rekordne posećenosti prve digitalne Sinergiji 20, ovogodišnja konferencija nastavlja u istom formatu donoseći novi, unapređeni sadržaj. Registrovani učesnici Sinergije 21 će moći da prate događaj online, preko Microsoft Teams platforme. Sinergija 21 će se održati 1. i 2. decembra, a pristup svim sadržajima konferencije će i ove godine biti besplatan.

Keynote predavanja, panel diskusije, studije slučaja i tehnička predavanja, ponovo će činiti osnovne segmente Sinergije. U toku izuzetno kvalitetnih tehničkih predavanja, sa mnogo novih predavača iz različitih zemalja, biće predstavljene sve novosti koje su se desile od prethodne godine, uz priliku učesnicima da se online uključe u interaktivne segmente predavanja.